Παλαιότερη δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή, Δημήτρη Καιρίδη, που αρνείται τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού δημιούργησε σάλο τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα).

«Κατάπτυστες, προκλητικές και ανιστόρητες» χαρακτηρίζει τις απόψεις του Δημήτρη Καιρίδη για τη Γενοκτονία των Ποντίων η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ), ζητώντας και αυτή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την άμεση απομάκρυνση του καθηγητή Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής από το ευρωψηφοδέλτιο, αλλά και την άμεση διαγραφή του από τα μητρώα του κόμματος.
«Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε διά της ψήφου μας σε οποιονδήποτε κατευθυνόμενο αρνητή της Γενοκτονίας, που προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη των αδικοχαμένων προγόνων μας, να μας εκπροσωπήσει στο εθνικό και ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΠΣ που υπογράφεται από την πρόεδρο Χριστίνα Σαχινίδου.

Ας παρακολουθήσουμε στο βίντεο της εκπομπής του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη Ν.Δ καθηγητή Δημήτρη Καιρίδη, τις απόψεις του για τη γενοκτονία των Ποντίων.

Εδώ ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής

Ω,τι κόσμος Μπαμπά! 8-3-2019